Home Verkkokurssit Rauhoittumisen Taito- verkkokurssi

Rauhoittumisen Taito- verkkokurssi

59.00

Oletko koskaan miettinyt mitä koirasi rauhoittuminen todella tarkoittaa? Koirasi makaa paikoillaan kyllä, mutta onko se oikeasti rauhallinen? Tämä tehokas verkkokurssi opettaa sinua opettamaan koirallesi rauhoittumisen taidon missä lähestytään osaamista tunnetilan kautta.

Osasto:

Kuvaus

RAUHOITTUMISEN TAITO- verkkokurssi

Rauhoittuminen on tärkeä taito koiralle niin arjessa kuin harrastuksissakin. Kurssin tarkoituksena on opettaa koiralle vahva rauhoittuminen myös kiihdyttävissä tilanteissa:

 •  Treeneissä rauhoittuminen tauolla heti suorituksen jälkeen lajista riippumatta
 •  Kotona rauhoittuminen
 •  Kylässä rauhoittuminen
 •  Matkustaessa rauhoittuminen
 •  Uusissa paikoissa rauhoittuminen

Rauhoittuminen tarkoittaa ensisijaisesti koiran tunnetilaa. Missä tunnetilassa koirasi on maatessaan alustallaan? Tarkoituksena ei siis ole opettaa koiralle ainoastaan paikallamakaamista alustalla, koska mikäli koiran tunnetila ei ole rauhallinen – ei kyseessä ole rauhoittuminen, vaan jännittyneessä mielentilassa makaaminen alustalla.

Opetuksessa käytetään naksutinta. Sinulla tulee olla myös alusta mikä on aina tarkoitettu tähän tarkoitukseen erikseen. Opetuksessa tehdään sekä shaping,- että käytöksen poimimisen tekniikoita. Tällä tavalla opetettuna käytöksestä tulee vahva ja mikä tärkeintä – koira itse tarjoaa käytöstä. Tehdessäsi harjoituksia ole todella tarkkana siitä, että noudatat annettuja ohjeita ja huolehdit siitä, että koirasi tunnetila on rauhallinen.

 

 

OPI VERKOSSA JÄSENYYS

Tämä sama harjoitus on yhtenä osana opi verkossa jäsenyyden harjoituksia. Tämän harjoituksen lisäksi oppimisympäristössä on 104 muutakin erilaista harjoitusta perustottelevaisuudesta, rallytokoon, tokoon, temppuihin sekä webinaareihin. Oppimisympäristöön lisätään joka kuukausi yksi uusi harjoitus tai webinaari eri aiheissa.

Mitä pidemmän jäsenyyden ostat, sitä edullisemmaksi tulee kuukausimaksu. Jäsenyys tulee jäsenyyden päätyttyä erikseen uusia.

Katso täältä lisää:https://verkkokurssit.taitoatassuihin.fi/tuote/opi-verkossa-jasenyys/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Haluaisitko päästä maksutta treenaamaan kotonasi valitsemaasi temppua? Liity meidän postituslistalle ja saat 1-2 arkipäivän kuluessa sähköpostiisi koodin, millä pystyt lunastamaan haluamasi tempun verkkokursseilta ja aloittamaan uuden tempun opettamisen.

  Sähköposti

  Lunastamalla tempun, liityt samalla meidän postituslistalle ja olet ajantasalla kaikesta uudesta ja tulevista koulutuksista sekä tapahtumista.

  This will close in 0 seconds